Markerwadden, informatie en vragen

Beste NGK leden en vrienden,

Het is bijna zover!

Een van de parels van onze excursies dit jubileum jaar is de dagexcursie op 6 april naar de Markerwadden, een unieke kans om één van Nederlands nieuwste natuurprojecten van dichtbij te ervaren. Deze excursie belooft niet alleen een dag vol ontdekking en verbinding met de natuur te worden, maar ook een moment om samen met medeleden en vrienden van de vereniging te genieten.

Om de dag soepel te laten verlopen hebben wij de volgende informatie/vragen:

  1. Ga je met eigen vervoer naar de haven? Dan dit graag doorgeven op jubileum@natuurgroepkockengen.nl. Navigatie adres: Oostvaardersdijk 59 te Lelystad. 10.15 uur graag aanwezig zijn.
  2. Ga je mee met de bus? Dan graag verzamelen op de Driestammenweg om 08.45 uur. Retour om 16.00.
  3. Zoals bekend zijn de kosten €15,00 p.p., hiervoor zullen wij volgende week een tikkie sturen vanuit het mobiele telefoonnummer 06-53872180
  4. Op de heen en terugreis worden we heerlijk verzorgd met een hapje en drankje, je neemt zelf een broodje mee voor de lunch. Extra drankjes zijn voor eigen rekening.
  5. Wanneer wij aankomen op het eiland is er de mogelijkheid om dit zelf te gaan ontdekken of mee te lopen in een groepje met een ervaren lid van de NGK.

Verzoek: Als je onverhoopt niet mee kunt laat dit dan even weten want er staan nog mensen op de reservelijst die jouw plek dan in kunnen nemen.

Wij wensen iedereen een fantastische dag vol mooie ontdekkingen.

De jubileumcommissie.

Bep, Peter en Vinanda

Scroll naar boven