Natuurgroep Kockengen zet zich in voor een schoner dorp tijdens Nederland Schoon actie

De Natuurgroep Kockengen nam zaterdag 18 maart 2023 deel aan de Nederland Schoon actie. Twintig enthousiaste deelnemers staken de handen uit de mouwen om het dorp Kockengen en de omliggende gebieden te ontdoen van zwerfafval.

Om 10 uur werd er verzameld en is onder genot van koffie en thee de gezamenlijke aftrap gedaan. Na de indeling van de groepen, verdeling van de te schonen gebieden en de veiligheidsinstructies is iedereen goedgemutst op pad gegaan en zijn verschillende delen van het dorp, het polderreservaat, de waterkanten van de Heycop en Bijleveld en het buitengebied Laag Nieuwkoop onderhanden genomen.

(foto: Bep van Haelst)

Onder een stralende lentezon genoten de deelnemers van het buitenzijn, de gezelligheid en het samenwerken aan een schonere omgeving. Dankzij hun inzet is Kockengen weer een stukje schoner en aangenamer voor zowel de inwoners als de natuur.

(foto: Bep van Haelst)
(foto: Jan de Lange)

De Natuurgroep Kockengen zet zich regelmatig in voor het behoud en de verbetering van de natuur en het landschap in en rond Kockengen. De deelname aan de Nederland Schoon actie is een voorbeeld van hoe de groep betrokken is bij het welzijn van de lokale gemeenschap en het milieu.

(foto: Bep van Haelst)

Houd voor meer informatie over de Natuurgroep Kockengen, de activiteiten en hoe u daaraan kunt deelnemen, deze website regelmatig in de gaten!

1 gedachte over “Natuurgroep Kockengen zet zich in voor een schoner dorp tijdens Nederland Schoon actie”

  1. Leuk Bep, je eerste nieuwsbericht op de website van de NGK.
    We hebben er een mooie dag van gemaakt.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven