Film -De trek van de Kariboes- bij Natuurgroep Kockengen

Op vrijdagavond 31 maart heeft de Natuurgroep Kockengen natuurfilmer en bioloog Paul Wolf uitgenodigd om zijn bijzondere film over de jaarlijkse trek van Kariboes te vertonen.

In het barre noorden van Canada leven grote kuddes wilde rendieren, de kariboes. Elk jaar ondernemen ze een trektocht van duizenden kilometers, ondanks vele gevaren

Tegen de achtergrond van de Noord-Amerikaanse wildernis worden in de film de risico-s in beeld gebracht die de kariboes lopen én waarom ze desondanks toch migreren.

De film heeft een Supernova non fictie gewonnen op de nationale Nederlandse filmmanifestatie NOVA in 2016. Én de prijs voor de beste cameravoering. De film is ook geselecteerd voor de internationale filmmanifestatie Unica 2017.

Na de film houdt de Natuurgroep haar Algemene ledenvergadering, u mag hierbij aanwezig blijven. Er wordt terug geblikt op de activiteiten van afgelopen jaar en de plannen voor komend jaar worden gepresenteerd.

U bent van harte uitgenodigd om deze bijzondere lezing mee te maken. De entree is gratis en de deur is open vanaf 19:30 uur. De film begint om 20:00 uur. Locatie basisschool t Kockenest, Driestammenweg in Kockengen

Aanmelden kan bij ben.van.der.horst@natuurgroepkockengen.nl en wordt gewaardeerd. Er worden een flink aantal bezoekers verwacht en de organisatie wil graag iedereen een zitplaats bieden.